GRATIS verzending binnen NL v.a. € 79,99 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Het kwaliteitsmerk Gabor vindt zijn oorsprong in Duitsland, vlakbij Hamburg. Sinds de start in 1949 heeft schoenenfabrikant Gabor Shoes AG zich ontwikkeld tot een internationale marktleider op het gebied van schoenmode en accessoires, die blijft kijken naar manieren om het draagcomfort nóg verder te vergroten. Gabor volgt de trends op de voet, waardoor de schoenen en laarzen gemakkelijk zijn te combineren met de nieuwste modecollecties. Of u nu kiest voor elegant, casual, stijlvol of sportief.

Met meer dan zestig jaar ervaring in schoenmakershandwerk garandeert Gabor een onvergelijkbare pasvorm. De schoenen behouden hun vorm, hoe vaak ze ook gedragen zijn. Hiermee onderscheidt Gabor zich van andere merken, die vaak juist op het behoud van de pasvorm besparen.
Gabor biedt grote maten, tussenmaten, extra wijdtes voor de tenen of bal van de voet en een speciale kuitwijdte voor laarzen. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van kalfsleder en hoogwaardige fabricatiematerialen. De strikte kwaliteitscontroles verzekeren een perfecte afwerking.

Een Gabor schoen bestaat uit circa 240 onderdelen, die in 140 arbeidshandelingen samengevoegd worden. Alle modellen van Gabor komen voort uit één centrale gedachte: comfort. Comfort, kwaliteit , een excellente pasvorm en een uitmuntend design voor verschillende doelgroepen staan centraal bij de Gabor collecties. Kies hier uw perfecte Gabor schoen voor het juiste comfort.  

Klik hier voor het complete assortiment Gabor schoenen!

Maattabel Gabor