GRATIS verzending binnen NL v.a. € 79,99 
Schrijf in op de Nieuwsbrief

Over Van Wonderen Schoenmode

Winkels komen en gaan in het straatbeeld. Weinig onafhankelijke winkeliers overleven een periode van veertig jaar, zoals Van Wonderen Schoenmode in Hilversum. Met de opening van een Ecco shop naast de grote maten winkel in Hilversum bloeit het bedrijf als nooit tevoren. 

Van Wonderen Schoenmode stond in 2012 stil bij alweer het 40-jarig jublieum! Maar ons vizier is gericht op de toekomst. Eigenlijk is dat de hoofdreden dat wij een groei hebben doorgemaakt en nu nog letterlijk stevig in de schoenen staan.

De historie 

Wim van Wonderen is de eigenaar van het eerste uur van de grote maten schoenwinkel, opgericht in 1972. Hij komt tenslotte uit een echte schoenenfamilie, zijn ouders zijn er alle twee mee opgegroeid. Wim van Wonderen begon in de Leeuwenstraat in Hilversum een eigen schoenwinkel in het lagere segment, met assistentie van zijn vader en later zijn zussen en echtgenote. Geleidelijk vormde hij zijn zaak om naar een schoenenzaak die gespecialiseerd is in grote maten. Niet langer concurrerend met de opkomende grote discounters, maar met kwalitatief hoogwaardige schoenmode. “De kunst is jezelf blijven vernieuwen en soms moet je daarin ook wat geluk hebben. In mijn familie denken ze allemaal mee, ook de nieuwe generatie."

Door mee te gaan met het internettijdperk heeft Van Wonderen Schoenmode zichzelf met grote stappen zien groeien en ontwikkelen. www.grotemaatschoenen.nl is namelijk een groot succes en blijft groeien. Ook Ecco’s kunnen online gekocht worden via www.ecco-schoenen.com. We verkopen aan klanten in heel Nederland en België en zelfs daarbuiten. En ook daarin zit nog veel meer vooruitgang. 

Van Wonderen Schoenmode: een echt familiebedrijf!

Schoenen zit in onze familie in de genen en daarom kan het ook niet anders dat deze voorliefde wordt doorgegeven aan een nieuwe lichting. Dochter Viola en schoonzoon Henri van Wonderen hebben inmiddels hun draai gevonden in de zaak. Of het daarmee eindigt is nog niet zeker, hoewel kleinkinderen Camiel en Amber nog niet naar hun mening is gevraagd. Voorlopig zit het nog wel goed met de toekomst van het familiebedrijf.

Voor ieder wat wils!

Van Wonderen Schoenmode