GRATIS verzending binnen NL v.a. € 79,99 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

rockport grote maten

 

Rockport

In 1971 werd The Rockport Company opgericht met een simpele filosofie: schoenen maken die lekker lopen m.b.v. de meest moderne technieken. Rockport was de eerste die erin slaagde geklede- en vrijetijd schoenen te ontwikkelen die zó comfortabel waren dat ze werden ervaren als sportschoenen. Rockport kreeg bekendheid met haar “rocker profile” zolen die zorgen voor een optimale afwikkeling tijdens het lopen.
Nu, ruim 40 jaar later, maakt Rockport nog steeds deze comfortabele schoenen maar als onderdeel van de adidas group. Alle modellen van Rockport zijn nu uitgerust met “ADIPRENE by adidas”, voor nóg meer comfort. ADIPRENE is een gepatenteerde technologie van adidas die schokabsorberend werkt onder de hak en veerkrachtig is onder de voorvoet.

Grote maten

Rockport is bij Van Wonderen Schoenmode, grotemaatschoenen.nl beschikbaar voor heren in de schoenmaat: 46,5, 47,5, 49, 50 en 51,5. Maak hier uw maat, model en kleurkeuze; van stevige boots tot zwarte veterschoenen. De meest uitgebreide collectie Rockport in grote maten vindt u bij ons!

rockport maattabel

Ga hier naar de complete collectie van Rockport.  

rockport logo