Voorwaarden

Tijdens de opruiming en voor de outlet gelden aangepaste voorwaarden m.b.t. betaaltermijn en ruilen en retouren. 

Zie hiervoor de rood gedrukte regels.

PRIJZEN:

Alle genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen in euro's en inclusief 21 % BTW. Er wordt geen aansprakelijkheid geaccepteerd voor typefouten.

GARANTIE: 

Voor alle schoenen geldt de reguliere fabrieksgarantie en wij zullen ten allen tijde proberen eventuele klachten snel en soepel op te lossen. Mocht het nodig zijn om ter beoordeling van de klacht het paar naar onze winkel te sturen dan wordt u geacht het pakket voldoende te frankeren.

BETAALTERMIJN:

Door de snelle verkoop van onze collectie dienen betalingen binnen 3 dagen te gebeuren. Indien binnen 3 dagen de betaling niet door ons is ontvangen zullen wij helaas de bestelling moeten annuleren. Schoenen staan dus maximaal 3 dagen voor u gereserveerd. 

VERZENDKOSTEN:

Verzenden binnen NL vanaf € 79,99 is gratis (bij een lager bedrag € 4,99). Voor België zijn de verzendkosten € 4,99 vanaf € 79,99 (bij een lager bedrag € 9,99). Verzenden buiten NL en België kost € 14,99*.
*met uitzondering van Engeland, Spanje, USA en Canada; deze verzendkosten zijn € 19,99.

BETAALKOSTEN:

Er worden geen kosten berekend.

AFTERPAY:
Indien u uw bestelling afrekent via AfterPay (achteraf betalen) gaat u tevens akkoord met de voorwaarden van AfterPay. Deze kunt in hier vinden:

AfterPay voor Nederlandse consumenten: http://www.afterpay.nl/consument-betalingsvoorwaarden
AfterPay voor Belgische consumenten: https://www.afterpay.be/be/footer/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden
AfterPay voor Nederlandse bedrijven: https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/zakelijke-partners/betalingsvoorwaarden-zakelijk

Bekijk hier de volledige uitleg voor het betalen via Afterpay.

RUILEN:

Indien de maat niet goed mocht zijn of u kiest toch voor een ander model dan mag er geruild worden. Stuur de schoenen binnen 14 dagen (tijdens de opruiming en voor de outlet is dit 7 dagen) en voldoende gefrankeerd retour (adresgegevens staan op de DHL sticker en bijgevoegde brief). Het spreekt vanzelf dat ze ongedragen zijn en in de originele verpakking, GOED INGEPAKT, verstuurd dienen te worden. Doet u er a.u.b. een briefje bij met uw gegevens en tevens uw wensen. U mag de schoenen natuurlijk ook in de winkel in Hilversum ruilen.

RETOUREN:

Bestelde schoenen mogen binnen 14 dagen (tijdens de opruiming en voor de afgeprijsde artikelen is dit 7 dagen) teruggebracht worden óf op eigen kosten retour gestuurd worden naar de winkel in Hilversum. Het spreekt vanzelf dat ze ongedragen zijn en in de originele verpakking, GOED INGEPAKT, verstuurd dienen te worden. Doet u er a.u.b. een briefje bij met uw gegevens en tevens uw wensen. Voldoet de zending aan alle eisen, dan maken wij z.s.m. het aankoopbedrag over op uw rekening.
U mag de schoenen natuurlijk ook zelf naar de winkel in Hilversum terugbrengen.

Adres: Van Wonderen schoenmode, Leeuwenstraat 30, 1211 EV te Hilversum Tel: 035 6247628 

Opties voor retour zenden (binnen NL): Onder voorbehoud van wijzigingen 
Postkantoor: € 6,95 (vanaf € 6,50 online betalen en labelen) PostNL verzenden 
DHL: vanaf  € 5,75 online betalen en labelen ( € 6,75 bij een DHL Parcelshop betalen en labelen) DHL verzenden  
UPS: vanaf € 4,05 online betalen en labelen. Naar UPS Access Point: Van Wonderen Schoenmode bv  Leeuwenstraat 28, 1211 EV HILVERSUM (let op dat u bij “Aangegeven waarde” maximaal € 75,00 invult)   UPS verzenden 
Vanuit Belgie: UPS: vanaf € 7,05 online betalen en labelen. Naar UPS Access Point: Van Wonderen Schoenmode bv  Leeuwenstraat 30, 1211 EV HILVERSUM (let op, u krijgt dit lage tarief als u bij “Aangegeven waarde” maximaal € 75,00 invult en het pakket verzendt naar UPS Access Point: Van Wonderen Schoenmode bv)   UPS verzenden Belgie

 

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS:

N.a.v. deze wet willen wij u graag informeren over ons privacy beleid, Zodoende weet u wat er met uw persoonsgegevens gebeurt. Bij een online-bestelling heeft u een aantal gegevens ingevuld zoals naam, adres en woonplaats. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling én voor marketingactiviteiten zoals het toezenden van een seizoensmailing of relevante e-mails. De gegevens worden aan geen enkele andere instantie, bedrijf of particulier verstrekt. Indien u graag wilt dat alle gegevens, na het verwerken van de bestelling, worden vernietigd, dan kunt u dat in de rubriek "opmerkingen" kenbaar maken.

AFBEELDINGEN:

Wij maken met de grootste zorg foto's van de schoenen die via onze online shop verkocht worden. Ze dienen ter illustratie en er kunnen derhalve geen rechten aan ontleend worden. Het kan voorkomen dat er nog kleine wijzigingen zijn uitgevoerd of een kleur anders overkomt.

BEDRIJFSIDENTITEIT:

Van Wonderen Schoenmode BV
Leeuwenstraat 30 & 32
1211 EV  Hilversum
KvK nr.: 32027572
BTW nr.: NL001061185B01
Tel.: 035 6247628 
(Belt u over uw online bestelling; ma-vr tussen 10:00 en 17:00 uur)
email: info@van-wonderen.nl