Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Als u vragen heeft kunt u ook terecht via telefoonnummer 035 6247628 of via de mail: info@van-wonderen.nl

 

Wat is de levertijd?
Binnen Nederland en België heeft u de bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Tip: Als u uw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur plaatst en betaalt, heeft u uw schoenen meestal de volgende dag al in huis! U kunt uw bestelling via  betalen of het bedrag via bankoverschrijving naar onze rekening overmaken. Wij verzenden na ontvangst van de betaling.  Let op, indien u de betaling d.m.v. een bankoverschrijving doet, duurt de verzending meestal 1 dag langer dan wanneer u op een andere wijze betaalt.

 

Wat zijn de verzendkosten?
Verzenden binnen NL vanaf € 79,99 is gratis (bij een lager bedrag € 4,99). Voor België zijn de verzendkosten € 4,99 vanaf € 79,99 (bij een lager bedrag € 9,99). Verzenden buiten NL en België kost € 14,99*.
*met uitzondering van Spanje, USA en Canada; deze verzendkosten zijn € 19,99.

 

Hoe werkt het spaarsysteem en kan ik de kortingsbon van € 25,- gebruiken in de winkels en tevens via de webshop?
Als u een order plaatst ontvangt u bij uw bestelling een klantnummer en spaart u punten. Als u al een klant bij ons bent, worden de punten van de aankoop bijgeschreven, net als de aankopen in de winkel in Hilversum. Bij besteding van elke € 17,50 spaart u een punt en bij 40 punten krijgt u een kortingsbon van € 25,- thuisgestuurd, als webshopklant ontvangt u een email met een code voor eenmalig € 25,00 korting bij uw online bestelling. Deze code geeft tevens korting in de winkel, neemt u een print van de email mee. Heeft u een kortingbon thuisgestuurd gekregen en wilt u die in de webshop gebruiken? Neem dan contact met ons op of bel 035 6247628 en u krijgt een kortingscode van ons.

 

Hoe kan ik ruilen?
Indien de maat niet goed mocht zijn of u kiest toch voor een ander model dan mag er geruild worden. Stuur de schoenen binnen 14 dagen (tijdens de opruiming en voor de afgeprijsde artikelen is dit 7 dagen) en voldoende gefrankeerd retour. Het spreekt vanzelf dat ze ongedragen zijn en in de originele verpakking, GOED INGEPAKT, verstuurd dienen te worden. Doet u er a.u.b. een briefje bij met uw gegevens en tevens uw wensen. U mag de schoenen natuurlijk ook in de winkel in Hilversum ruilen.

 

Hoe kan ik retouren?
Bestelde schoenen mogen binnen 14 dagen (tijdens de opruiming en voor de afgeprijsde artikelen is dit 7 dagen) teruggebracht worden óf op eigen kosten retour gestuurd worden naar de winkel in Hilversum. Het spreekt vanzelf dat ze ongedragen zijn en in de originele verpakking, GOED INGEPAKT, verstuurd dienen te worden. Doet u er a.u.b. een briefje bij met uw gegevens en tevens uw wensen. Voldoet de zending aan alle eisen, dan maken wij z.s.m. het aankoopbedrag over op uw rekening.
U mag de schoenen natuurlijk ook zelf naar de winkel in Hilversum terugbrengen.

Adres: Van Wonderen schoenmode, Leeuwenstraat 30, 1211 EV te Hilversum Tel: 035 6247628

 

Opties voor retour zenden (binnen NL): Onder voorbehoud van wijzigingen 
Postkantoor: € 6,95 (vanaf € 6,50 online betalen en labelen) PostNL verzenden 
DHL: vanaf  € 5,75 online betalen en labelen ( € 6,75 bij een DHL Parcelshop betalen en labelen) DHL verzenden  

 

Zijn jullie een UPS punt?
Sinds november 2022 zijn we geen UPS punt meer.

 

Hebben jullie een winkel in Antwerpen?
Onze winkel in Antwerpen is in 2010 gesloten.

 

Hebben jullie een winkel in Haarlem?
Onze winkel in Haarlem is in december 2015 gesloten.