Betaalmethodes

Visa   Mastercard

Ideal

U kunt bij ons eenvoudig betalen via uw eigen bank door te betalen met iDEAL. iDEAL is online betalen via internetbankieren om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. 

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • * iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • * iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken (momenteel ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank)
  • * Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • * Controle en overzicht op de betaling
  • * Snellere betaling en dus snellere levering van uw bestelling

 

ideal

Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.grotemaatschoenen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone.

In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bancontact

Vanuit België kunt u ook met Bancontact betalen.