Extra informatie

Levertijd 
Binnen Nederland en België heeft u de bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Tip: Als u uw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur plaatst en betaalt, heeft u uw schoenen meestal de volgende dag al in huis! U kunt uw bestelling via  betalen of het bedrag via bankoverschrijving naar onze rekening overmaken. Wij verzenden na ontvangst van de betaling.  Let op, indien u de betaling d.m.v. een bankoverschrijving doet, duurt de verzending meestal 1 dag langer dan wanneer u op een andere wijze betaalt.

Verzendkosten 
Verzenden binnen NL vanaf € 79,99 is gratis (bij een lager bedrag € 4,99). Voor België zijn de verzendkosten € 4,99 vanaf € 79,99 (bij een lager bedrag € 9,99). Verzenden buiten NL en België kost € 14,99*.
*met uitzondering van Spanje, USA en Canada; deze verzendkosten zijn € 19,99.

Ruilen / retour:
Indien u uw aankoop wilt retouren of ruilen, mogen de schoenen teruggebracht worden naar de winkel in Hilversum óf op eigen kosten retour gestuurd worden. Graag binnen 2 weken (voor artikelen in de opruiming en de outlet is dit 1 week). Het spreekt vanzelf dat ze ongedragen zijn en in de originele verpakking verstuurd dienen te worden. Vult u uw wensen in (ruilen of geld terug), dan sturen we de ruiling naar u op, of storten het geld terug op uw rekening. We gebruiken hiervoor de rekening die u gebruikte bij het betalen van uw bestelling.

Opties voor retour zenden (binnen NL): Onder voorbehoud van wijzigingen
Postkantoor: € 6,95 (vanaf € 6,50 online betalen en labelen) PostNL verzenden
DHL: vanaf  € 5,75 online betalen en labelen ( € 6,75 bij een DHL Parcelshop betalen en labelen) DHL verzenden 

Kortingsbon € 25,- voor vaste klanten
Als u een order plaatst ontvangt u bij uw bestelling een klantenkaart en spaart u punten. Als u al een klant bij ons bent worden de punten van de aankoop bijgeschreven, net als de aankopen in de winkel in Hilversum. Bij besteding van elke € 15,- spaart u een punt en bij 40 punten krijgt u een kortingsbon van € 25,- thuisgestuurd. Deze bon geeft korting in de winkels of op de website d.m.v. een kortingscode.

Haarlem 
Onze winkel in Haarlem is in december 2015 gesloten. 

Antwerpen
Onze winkel in Antwerpen is in 2010 gesloten.